Category

Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe får en ansiktsløftning for 2021

Mercedes-AMG har gitt sin GT 4-dørs en liten ansiktsløftning for 2021. Endringene er for tiden begrenset til seks-sylindrede versjoner av merkets Porsche Panamera Rival (GT 53 og GT 43 biler), så ikke inkluderer V8 -drevne GT 63 og 63 S versjoner som har vært omfanget av området gitt i Storbritannia.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Oppdateringene strekker seg først og fremst til tre nye alternative farge- og hjulalternativer uten endringer i overflaten eller karosseriet. Men den seks-sylindrede GT 4-dørs biler er nå også tilgjengelig med det som kalles V8 Styling Pack. Dette introduserer Bodykit og trim for de 63 merkede V8-modellene til GT 53 4MATIC+, GT 43 4MATIC+ og bakhjulstrekk GT 43 biler.

Mercedes Eqe UK Pricing avslørt – Range starter på £ 76.450

Det er også en ny designpakke som heter AMG Night Package II. Dette introduserer en mørk kromeffekt for de vertikale lamellene på gitteret, og svart merking rundt. Det kan kombineres med karbonfiberpakken, som introduserer karbontrimelementer. Tilsvarende er interiøret i GT 53 og 43-modellene tilgjengelig med ny trim, tre og skinn, og er nå utstyrt med splittets nye twin-eik designratt.
Oppdateringene er imidlertid ikke bare visuelle. Mercedes sier at den har konfigurert GT 4-dørs adaptive luftfjæring med et nytt dempingssystem og kontrollenhet, og gir en større spredning av komfort og kroppskontroll mellom GT 4-dørs forskjellige drivmodusvalg.
25

Den sekssylindrede trioen vil være i salg i visse markeder fra august, men ikke Storbritannia-kjøpere av GT 4-dørs her har alltid vært begrenset til V8-strøm i GT 63 og GT 63 S-modeller, og det ser ut til å være satt til Fortsette.
De 63 variantene som er til salgs her vil motta et lignende utvalg av trimoppdateringer og det nye rattet og fjæringen senere på året, og Mercedes-AMG har også lovet at vi også vil se den første E-ytelsesplug-in hybridversjonen av Bilen snart.
E Performance Plug-in hybrid drivlinje kamerater et batteri og motorsystem til den turboladede 4,0-liters V8-motoren til GT 63, for en total effekt på 804bhp og 1 000 nm dreiemoment. Tippet for å bli merket GT 73E, det vil gi AMG GT 4-dørs serien en Panamera S E-Hybrid rivaliserende modell som er i stand til altelektrisk løping.
Er du tilhenger av Mercedes-AMG GT 4-dørs? Gi oss ditt syn i kommentarene nedenfor …