Uncategorized

Ny BMW-idé XM Forhåndsvisninger Sporty XM Production Vehicle som skal i 2022

Elektrifisering har allerede begynt å spre seg til ytelsesverdenen, så vel som BMW omfavner den med sin nye idé XM, en plug-in hybrid prototype som forhåndsvisninger En høy ytelse bensinelektrisk produksjonssuv som vi får se i 2022.
Seriedesignet vil bli kalt XM, så vel som BMW har bekreftet at den nye produsenten vil bli tilbudt utelukkende i M -for, noe som gjør det til den aller første frittstående M -designen med tanke på at firmaets M1 i divisjonens 50 -årsjubileumsår. XM vil være den aller første elektrifiserte designen i høyytelsesegmentet.

Raskeste SUV -er i verden 2022

Ideen XM er drevet av et nylig utviklet M Hybrid -drivsystem som omfatter en turboladet V8 -motor samt en elektrisk motor, sammen og leverer sammen en total på 739 hk samt 1 000 nm dreiemoment; Den eventuelle produksjonsdesignen vil tilby en kraft og dreiemomentutgang i denne regionen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

BMW har foreløpig ikke avslørt spesifikasjoner om ideen bilens batteristørrelse, men det har bekreftet at et altelektrisk nullutslippsanlegg på så mye som 50 mil vil være mulig. For referanse bruker den nåværende store plug-in hybrid-SUV-en, X5 XDrive45E, så mye som 54 mil med påstått variasjon fra sitt 24 kWh-batteri, som mater en 111 hk elektrisk motor.
28

Hvis ideen XM så vel som XM-produksjonsbilen skulle bruke 626bhp 4,4-liters tvilling-turbo V8 fra merkets M5 CS Supersaloon, ville disse to tallene totalt 737bhp, og satte den nær Idea XMs statistikk. Bilens ladeport er plassert på frontfløyen, så vel som Production XM kan fungere hurtiglading for raskere topp-ups når den debuterer neste år.