Uncategorized

Beste konseptbiler på Geneva 2017

Hvis Motor Show er det innfødte habitatet til konseptbilen, er Geneva Motor Show dets favorittskraping. Kysset av de skinnende søkelysene, preened av fjærduster-utøvende stativhender, er konseptbiler designet og kledd, for å imponere i showmiljøet.
Konsepter er kjøretøyer som produsenter kan flyte ut ideer og mulige fremtidige teknologiske retninger. Responsen fra publikum og media bestemmer noen ganger til og med hvilke elementer som gjør det til produksjon og hvilke som oppfyller deres slutt i designstudioet resirkulering av studio.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Selvfølgelig er det nettopp fordi de er ikke -hakket fra behovet for å tiltrekke kunder og gjøre overskudd, at konseptbiler er så morsomme. Genève 2017 hadde konsepter av alle former, størrelser og typer, fra de bare noen fornuftige hjul og en mindre bakvinge vekk fra en forestående produksjonsbil til de som ser ut til å være et resultat av en fullstendig mental sammenbrudd fra en overarbeidet designer. Det var superbiler, SUV -er, elektriske urbane mobilitetsløsninger, du nevner det, Genève -showstativene inneholdt en konseptbil for å forplikte.
Nedenfor avrunder vi vårt valg av konseptbilene som ble utstilt på Genève 2017. Sammen med noen detaljer om hva de handlet om …
Bentley Exp 12 Speed ​​6e
15
Om vår adsclose denne annonsen

Bentley avslørte en fantastisk to-seters konvertibel sportsbil på showet i år-og snarere enn det luksuriøse bilfirmaets vanlige betydelige bensinmotor under panseret er det faktisk en altelektrisk drivlinje. Det er ment å vise frem både den nyeste teknologien for Bentleys neste modeller og potensialet for en ny sportsbil i serien.