Uncategorized

Mini bekrefter all-elektrisk neste generasjons liten konvertibel for 2025

lille sjef Bernd Korber har bekreftet at neste generasjons små vil markere debuten til en allelektrisk konvertibel modell for å sitte sammen med den lille elektriske superminien.
Neste generasjons lille luke har blitt spionert i forkant av salg i 2023. Den vil være mindre enn den nåværende generasjonsmodellen, ved å bruke en allelektrisk plattform utviklet mellom den små og kinesiske SUV-produsenten Great Wall.

Beste elektriske SUV -er å kjøpe nå

“Den lille konvertible har en stor og spesielt trofast fanbase. Dette vises også av den store etterspørselen etter den siste, nyoppdaterte modellen. Vi er av den grunn overbevist om suksessen til dette bilkonseptet for fremtiden,” sa Korber .
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Mini har bekreftet at den nye konvertible EV vil ankomme to år etter neste generasjons lille luke, debut i 2025. Den vil praktisk talt være bygget i Kina-Small har sagt at neste generasjons allelektriske luke vil løpe ned en ny Produksjonslinjen for den felles utviklede plattformen på et anlegg i Zhangjiagang.
Ingen enda flere detaljer har blitt utgitt utover liten som bekrefter at den nye modellen vil fortsette å være en fireseter, til tross for den forventede nedgangen i kjøretøyets proporsjoner.
Selv om billandskapet kan se ganske forskjellige ut fire år fra nå, er det i dette øyeblikket neste generasjons små konvertible innstilt til å gå inn i en eksklusiv klubb som en av bare noen få elektriske konvertible biler på salg globalt.
Den vil direkte konkurrere med den nye Fiat 500 C-elektriske, mens Volkswagen kan ha en ferdig rival innen 2027 i form av en konvertibel versjon av ID.3 elbil, som er drillet av merket.
Sjekk ut vår anmeldelse av den nylig ansiktsløftede små elektriske her …