Uncategorized

Bestselgende biler i Storbritannia 2017

Society of Motor Producers samt handelsmenn bekreftet Storbritannias mest solgte biler for 2017 med utgivelse av nye kjøretøyregistreringstall for året.
Totalt salg av kjøretøy falt 5,7 prosent i Storbritannia fra året før i 2017, men mens industrien falt for den niende måneden på rad i desember 2017, viste fortsatt det å være den tredje mest betydningsfulle på et tiår med 2.540.617 biler registrert.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Storbritannia planlegger bensin samt diesel salgsforbud innen 2040
Størrelsen på det britiske markedet i forhold til tidligere år vil være noe av et sølvfor for industrien, som tålte et turbulent år takket være en rekke medvirkende faktorer.
12

Politisk usikkerhet – mest i form av Brexit så vel som SNAP -valget i mai – har ofte blitt sitert av produsenter så vel som bransjeeksperter som en pådriver bak fallende salg. Det antas at omveltningen hadde en negativ innvirkning på forbrukertilliten med at den knock-on-påvirkningen var høst i antall kjøpt biler.
I følge forskning kan risikoen for å forlate EU uten handelsavtale legge til 2300 pund til prisen på biler i Storbritannia, mens utgiftene til tyske biler i Storbritannia kan stige med 10 prosent i henhold til verdenshandelsorganisasjonsregler.