Uncategorized

2017 Toyota Prius Plug-in: Nye britiske priser avslørt

Toyota legger til Prius-serien med tillegg av en ny plug-in hybridvariant. Prius Plug-in ble avslørt i fjor på New York Motor Show, og er nå i salg med en ny prislapp.
Prisene for den nye Prius-plug-in-hybrid har fått en brå reduksjon til en verdi av £ 3200, noe som betyr at den mer betydelig undergraver BMW 330E. Business Edition Plus -modeller starter nå fra £ 29.195 etter statlige insentiver, eller £ 30.695 for modellen med soltaket. Flaggskipet Excel -modellen får også en prisskramp, og er nå priset fra £ 31.395.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det er andre generasjon av plug-in hybrid Prius, og vil sitte ved siden av den vanlige hybridmodellen i området. Ved å bruke den samme 1,8-liters bensinmotoren får plug-in-drivlinjen en større 8,8 kW/t litium-ion batteripakke og dobbelt motorstasjonssystem.
• Beste hybridbiler til salgs for øyeblikket
Den offisielle figuren på 283 mpg gjør det, på papir minst 108mpg mer nøysom enn den vanlige Prius. Påstått CO2 -utslipp er 22g/km, som er 48 g/km mindre enn standardversjonen og en 17G/km fordel i forhold til VW Golf GTE.
7

Toyota hevder at plugin-modulen kan kjøres med opptil 84 mph i ren elektrisk modus, med et EV-område på 30 mil-dobbelt så stor som fra den gamle Prius. Ladetiden sies å være rundt to timer og 20 minutter.
Ny teknologi som et batteridrevet varmesystem og gassinjeksjons klimaanlegg hjelper Prius til å unngå å bruke bensinmotoren der det er mulig, mens det justerte utsiden betyr et lavt dragkoeffisientfigur på 0,24cd.
7

Dette er takket være kroppen, som er 15 mm bredere og 20 mm lavere til bakken enn standard Prius, og funksjoner som det nye ‘dobbeltboble bakluke glasset og en aktiv ristlukker. Unike hodelykter og en Boomerang-stil LED-lampedesign hjelper den til å skille seg ut også.
Imidlertid har de større batteriene i hytta betydd en bryter til en fireseter layout, med midtkonsollen som kjører full lengde på hytta. Utvendige forskjeller til side, dashbordoppsettet er lik den for standard hybrid, men med ekstra grafikk på skjermbildet for plug-in drivlinjen pluss noen ekstra knapper. Storbritannias ordrebøker er åpne nå.

Få alt det siste fra New York Motor Show her …