Uncategorized

Ny liten JCW Electric Hot Hatch som skal i 2021

Small har kunngjort at den vil utvikle en helelektrisk John Cooper Works -modell – og gitt ut disse offisielle spionbildene som bekreftelse.
Det var bare noen uker siden den lille Bernd Körber -sjefen antydet til Car Express at selskapet undersøkte elektrisk kraft for fremtidige JCW -ytelsesmodeller – og vi måtte ikke vente lenge for å se hva som kommer opp.

Ny liten JCW GP 2020 anmeldelse

Ingen teknisk informasjon om Electric JCW er utstedt, men disse offisielle bildene viser tydelig at en elektrisk versjon av den nylig lanserte GP3 vil være den første varme små som ble elektrisk.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Den takmonterte vingen, blemmerte hjularker og aggressiv bodykit er alle blitt overført direkte fra GP3, men se nøye bak, og du vil se at senterutgangseksosen mangler-en klar indikator på at dette er en full EV.
16

Når vi snakket om kunngjøringen om Mini sine nyeste EV -planer, sa Körber: “Med den lille elektriske, har vi vist hvor godt kjøreglede og elektrisk mobilitet kan kombineres. Nå er det på tide å oversette prestasjons lidenskapen til John Cooper Works -merkevaren til elektromobilitet. Så vi jobber hardt for å utvikle konsepter for John Cooper Works -modeller med elektrisk stasjon. ”
MINIs valg om å gå elektrisk med en JCW-tre-dørs er en relativt grei; Den konvensjonelle små elektriske gir selskapet en direkte base å jobbe fra, uten å måtte investere i å utvikle en ny kropp eller plattform. Det som også gjør GP3 til en god kandidat for en elektrisk makeover, er fokuset på ytelse; Det er ingen bakseter, så små kan passe til den elektriske varme luken med et større batteri enn det som finnes i den lille elektriske for å øke rekkevidden uten å måtte ofre strøm.
Forvent at den altelektriske JCW skal ha i området 300 hk, og den varme luken vil sannsynligvis ankomme innen slutten av 2021.
Er du begeistret for utsiktene til en altelektrisk liten JCW Hot Hatch? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarfeltet …