Uncategorized

Jeep utsetter syv idébiler og lastebiler for påske Jeep Safari 2018

Jeep har utsatt syv nye idébiler og lastebiler for 2018 -utgaven av den årlige Moab Easter Jeep Safari, når han igjen går sammen med tuneren Mopar for å produsere den ene -Off off-roaders for Jeep-fans som er til stede.
I år er den 52. utgaven av Moab-festivalen, med utallige statlige Jeep-elskere som er satt til å ta turen til Utah Off-Roading Hot Area når Safari begynner 24. mars.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Inspiser ut Moab påske jeep safari -konsepter 2017
Den aller første av de syv ideene kalles Jeep 4Speed, så vel som en lett, sammenkoblet tilbake, kort akselavstand med off-roader, bringer fakkelen til 2011’s Wrangler ‘Pork Chop’ samt sting ideen som ble brakt til Moab tilfredsstillende I 2013. Basert på den nyeste Wrangler får den en turboladet 2,0-liters firesylindret motor, med tilpassede vektbesparende trinn inkludert en karbonfiberpanser, samt et tilpasset, feid back roll-buret.
7

Det er en av fem Wrangler -baserte ideer produsert av Jeep samt Mopar for showet. Sammen med det er sandstormen – angitt å bli påvirket av Baja Desert -syklister, med en 6,4 -liters V8 under panseret, samt et triks, tungt ansvarsoppheng.
De tre andre Wrangler -ideene for Moab er mye mer konvensjonelle. Nacho-ideen blir referert til som en rullende katalog for Mopars ytelsesdeler, mens J-Wagon så vel som Jeepster-ideer gjør nøyaktig det samme for Jeeps egen egen styling så vel som ytelsesutstyr. Selve jeepsteren er et nikk til Jeep fra 1966 med nøyaktig samme navn, og kan skryte av nøyaktig samme hvite så vel som rød to-tone maling.
I mellomtiden er B-Ute-ideen blitt produsert for å vise frem deler som tilbys for den mindre renegade crossover. Den endelige ideen er et sant nikk til merkets arv – Wagoneer Roadtrip er basert på den originale Wagoneer fra 1965, selv om den har en akselavstand fem centimeter lenger.
Et større spor så vel som blussede hjulbuer er også nye, sammen med subtilt omarbeidede støtfangere. Suspensjonen så vel som stasjonssystem har blitt oppgradert for å gi Moab-verdig terrenglæringsinformasjon, mens en 5,7-liters V8 er under panseret, paret til en fire-trinns automatisk girkasse.
Hvordan sammenlignes årets Jeep -ideer med fjorårets Moab påske Jeep Safari spesialutgaver?