Uncategorized

Fiat Sports Car for 2015

Etter at Fiat-Chrysler administrerende droppet fra produktplanen, og bilen blir merket Fiat eller Abrh i stedet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

I følge et diagram som planlegger Fiat’s Global Product planlegger frem til 2018 (da det er rettet mot en produksjonsøkning fra 1,5 millioner årlige enheter i dag til 1,9 millioner) vil en ‘spesialitet’ modell ankomme i slutten av 2015. Tidspunktet for det, og At det ikke er nevnt en ny edderkopp i Alfas produktplan, antyder at sportsbilen er omdirigert for å passe til Marchionnes omforming av merkevareporteføljen hans.
• Fiat-Chryslers femårsplan avslørt
Selv om Marchionne nektet å kommentere noen spesifikasjoner i Genève, sa han at han forble forbi seg til å bruke “arkitekturene og drivlinjene” som opprinnelig ble angitt i avtalen. Vilkårene i joint venture oppgir at Mazda MX-5 og søsterbilen skal bygges av Mazda i Hiroshima, Japan. En abarth ville være en ideell kandidat for en sportsbiler gitt sin ytelsesinformasjon, selv om en etterfølgende etterfølger av Fiat til Fiat Barchetta ikke er uaktuelt.
Fiat søker også å forenkle rekkevidden, og binde Sedici Crossover og Bravo Family Hatchback til fordel for et nytt medlem av 500 -familien, som er i salg senere i år. 500X er søsterbilen til Jeep Renegade og vil være en mye mer utilitaristisk crossover -ta på seg 500L Compact MPV, og konkurrerer som Nissan Juke og Skoda Yeti.
En flåte av nye Fiats kommer på strøm fra 2015, med det europeiske markedet som skal motta en budsjettfamiliehatchback, salong og eiendomsfamilie-antas å være merket som en del av Panda-familien. En ‘kompakt CUV’, som skal ankomme i 2017, forventes å være en Nissan Qashqai-rivalling Panda SUV, mens en helt ny panda kommer i 2018.