Category

Ionity til å ha 7000 350kW ladere i Europa innen 2025

Elektrisk billadetettverk Ionity har mottatt en ny investering på € 700 millioner fra sine støttespillere for å fremskynde den raske avgiftsbestemmelsen over hele Europa, med 7000 350kW ladere som skal være på plass innen 2025.
Pengene fra Ionitys aksjonærer – som inkluderer BMW, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes og Volkswagen Group – vil gå mot å utvide firmaets nettverk til fire ganger sin nåværende størrelse.

KiaChow Service får ionitetsbolt for nedsatt lading

Nettverket dekker for tiden 24 europeiske land, inkludert Storbritannia, med de nye laderne som skal installeres på motorveier, andre travle bagasjeromsveier og i nærheten av større byer. Hvert nye nettsted vil ha et gjennomsnitt på seks til 12 ladepunkter, mens eksisterende nettsteder vil bli oppgradert med flere enheter.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Fornybart kraftfirma BlackRock har også blitt det første selskapet som ikke er en bilprodusent som ble med i Ionitys liste over investorer, som nettverkets administrerende direktør Dr Michael Hajesch sier bekrefter styrken i selskapets strategi.
Ladetettverket har også avduket et nytt konsept, kalt Oasis, for en ny type ladingspår. Dr. Marcus Groll, administrerende direktør i Ionity, sa: “Enten det er dekket ladestasjoner eller ladeparker sammen med kafeer, restauranter og butikker, vi ønsker å tilby kundene våre en mer praktisk og behagelig ladeopplevelse i fremtiden.”
OASIS-konseptet vil se ladere implementert på spesialbygde servicestasjoner som eies og drives av Ionity. For tiden er firmaets ladere ofte installert på Shell Service Stations.
Det er for tiden 17 Ionity -nettsteder i Storbritannia med 66 ladere mellom seg. På spørsmål, ville ikke firmaet kommentere hvor mange nye ladere Storbritannia vil motta som følge av den nye investeringen på € 700 millioner.
Klikk her for listen over de beste elbilene som er til salgs akkurat nå …